Nieuws


Nieuws

September 2012
Het uitleverseizoen staat voor de deur. Alle orders die het hele jaar zijn geproduceerd staan klaar voor verzending. De drukte neemt enorm toe en de gezelligheid binnen het bedrijf ook. Iedereen is scherp en heeft er zin in. 

Uiteraard lopen er zeer scherpe aanbiedingen op dit moment. Zoals grote bomen van 5.10 meter tot 6.50 meter . Heeft u nog niet besteld? Wacht dan niet te lang. Op naar de Kerst....!Maart 2012
Het seizoen is weer begonnen en wij gaan steeds meer maatwerk maken. Zo hebben we al een order ontvangen voor guirlandes op maat met verlichting en ballen er reeds in verwerkt. 
Verder zetten wij in op Slangverlichting. Wij hebben reeds vele soorten op voorraad en de prijzen zijn zeer scherp. vraag ernaar!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maart 2013
Wij hebben er al weer zin en en de nieuwe collectie staat. We hebben vele nieuwe artikelen in de collectie, zoals the Fast Tree . Dit is een zeer snel op te zetten boom die aan alle normen van TNO efectis voldoet qua brandveiligheid. Verder hebben we nieuwe guirlandes  en diverse nieuwe soorten verlichting en kerstballen. 
Verder hebben we een nieuw type Giant trees met MIX tips . Europese productie van een zeer hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs . 


 

Hulp nodig? Bel 026-325 54 40
Onze medewerkers loodsen u door onze website
info@2hh.nl
Van deze website mag geen tekst, certifikaten, afbeeldingen of broncode
worden gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van Heijting Holland bv